0

Inici
Qui som
Manteniment de calderes
Venda on-line de recanvis
Formulari de contacte


Gastos de envío
Recogida en tienda0€
Catalunya8€
Península y Baleares12€
Ceuta, Melilla y CEE25€

Elements de la cistella:


Cistella buida

+ Afegir més articles
En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives d'aquesta entitat, CORBESIS S.C.C.L. amb CIF F08916579, C / Còrsega 432, C.P. 08037 Barcelona (Spain)
Atenció telefònica: 93 457 34 41/93 207 47 57/93 207 47 49
CORBESIS S.C.C.L. podrà modificar de forma unilateral, en qualsevol moment que estimi oportú la configuració d’aquesta web, les condicions del servei i el seu contingut, així com eliminar-los, limitar-los o suspendre'ls de manera temporal o definitiva, així com també impedir l'accés als mateix, procurant informar a l'usuari d'aquests canvis a través del seu correu electrònic o bé a través de la publicació en la pàgina web, sempre que les circumstàncies li ho permetin.
L'acció de comprar mitjançant la pàgina web www.corbesis.com està destinada a consumidors finals.Com Client, Vostè declara ser major d'edat i disposar de l capacitat jurídica suficient per vincular-se per les presents Condicions Generals de Compra contactar amb CORBESIS S.C.C.L. CORBESIS S.C.C.L. li garanteix l'existència de tots els productes que s'ofereixen en www.corbesis.com, en cas de no tenir la disponibilitat dels mateixos per a tots els clients i els volums requerits, el Client serà informat d'aquesta circumstància. La comanda serà lliurada en el domicili en un termini màxim de 15 dies, en cas contrari l'empresa CORBESIS S.C.C.L., es posarà en contacte amb el comprador per informar-lo dels imprevistos.
Els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres, excepte dies festius, tant nacionals, autonòmics com locals, dins l'horari laboral.
En el moment del lliurament, el Client s'identificarà i haurà de signar l'albarà de lliurament de la comanda conforme la comanda ha estat lliurada i acceptada.
CORBESIS S.C.C.L. no assumirà cap responsabilitat pel retard en el lliurament de les comandes quan aquest retard sigui culpa exclusiva del comprador o del transport.
En cas que el client observi alguna anomalia en el moment del lliurament (embalatge danyat, manca de producte, o deteriorat) ho ha d'anotar a l'albarà de lliurament del transportista, i contactar via telefònica en els següents números de contacte: 93 457 34 41/93 207 47 57/93 207 47 49, amb atenció al client, dins de les primeres 24 hores de la recepció. No s'admetran devolucions per article danyat, ni reclamacions per article que falti, si no ha estat comunicat dins els terminis establerts.
Actualment CORBESIS S.C.C.L. ofereix el servei de lliurament a domicili dins de l'Estat Espanyol, exceptuant Canàries, Ceuta i Melilla.
En cas d'error disposa d'un termini de 72 hores per efectuar les reclamacions pertinents. Un cop finalitzat aquest termini, s'entén que la recepció de la mercaderia ha estat satisfactòria.
En cas de no poder complir amb el termini de lliurament CORBESIS S.C.C.L. avisarà als seus clients i els informarà del motiu que provoca la demora i li proposarà solucions alternatives.
No es fan lliuraments en apartats de correus.
El Client pot cursar la devolució en un termini de 7 dies hàbils a partir de la recepció de la comanda, enviant un mail a info@corbesis.com adjuntant còpia de l'albarà, tiquet de compra o factura. Els ports de devolució seran a càrrec del Client.
No s'aplicarà el dret de desistiment en el cas que fos un producte confeccionat conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzat. CORBESIS S.C.C.L. es compromet a la devolució de les quantitats abonades en un termini de 30 dies.
Atenem les devolucions de forma preferencial.
GARANTIES
Tots els productes subministrats estan garantits contra qualsevol defecte de material o de fabricació. La garantia dóna dret al client a la substitució de les peces defectuoses i la seva reparació, així com la mà d'obra emprada.
El període de garantia és de 2 anys per a ús domèstic i 1 any per a l'ús professional. excepte:
1.- Bateries (3 mesos)
2.- AVR (3 mesos)
3.- Mòduls inverter i alternadors (6 mesos)
NO ÉS GARANTIA:
 • Qualsevol màquina que hagi estat manipulada sense autorització expressa de CORBESIS S.C.C.L.
 • Per a ús inadequat i no detallat en el manual d'ús
 • No respectar els períodes de manteniment detallats en el manual
 • Per a l'ús de combustibles i lubricants inadequats i no detallats en el manual d'ús
 • Tots els seus consumibles (bugies, filtres, corretges, cables, lubricants, olis, grassa, etc.)
 • PAGAMENT
  El pagament pot realitzar-se mitjançant:
 • Targetes de crèdit o dèbit: Visa, Visa Electron, Mastercard
 • PREUS
 • Els preus dels productes en la cistella de la compra inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA) .Els despeses d'enviament són GRATUÏTES a tota la península. Per altres enviaments pot sol·licitar pressupost per correu electrònic a info@corbesis.com
 • Servei oficial de les marques: